Пловдивският ФК "Енко" ще зимува с най-добрата защита в женското първенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 26.11.2018
3051
Пловдивският ФК "Енко" победи Етър (Велико Търново) с 1:0 като домакин в последния си мач от есенния полусезон на националното женско първенство по футбол. Единственото попадение в двубоя на стадион "Пловдив" отбеляза капитанката Николета Бойчева след перфектен извеждащ пас на Анелия Кукунова.

Възпитаничките на треньора Стайко Славчев изпуснаха още няколко чисти голови ситуации. След почивката Цветана Манчева на два пъти изскачаше сама срещу вратата на Етър, но не успя да отбележи. Веднъж и гредата помогна на гостенките от Велико Търново, а към края Анна Махаразде направи пропуск на празна врата за отбора на Енко.

Пловдивчанки обаче приключиха полусезона с най-добра защита в групата, тъй като имат само 6 допуснати попадения (лидерът НСА е с 9). Принос за това има и националната вратарка Роксана Шахънска, която блести с отлични прояви през целия полусезон. Енко е на трето място във временното класиране с актив от 17 точки, колкото имат Спортика (Благоевград) и другият пловдивски тим в първенството - ЖФК Пълдин.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).