Неприятни сцени в пловдивското дерби на женския футбол, Пълдин игра за катастрофирала съотборничка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:32 / 19.11.2018
6748
Неприятни сцени съпътстваха пловдивското дерби в женския футбол между отборите на Пълдин и Енко, завършило 1:1 на тежкия терен в село Труд. Двубоят бе от 8-ия кръг на държавното първенство, като след него двата тима увеличиха сериите си на 5 поредни мача без загуба.

В края на първото полувреме капитанката на Енко Николета Бойчева опита изстрел от воле, при който топката нацели от близко разстояние главата на Криси Чакърова. Футболистката на Пълдин се оказа с разбита устна и получи комоцио, заради което логично бе извършена принудителна смяна.

В 55-ата минута стана още една неприятна сцена. Александра Янева от Пълдин и Анелия Кукунова от Енко се сблъскаха, при което паднаха на земята. При ставането Кукунова закачи с бутоните лицето Янева, след което потърпевшата бе изпратена в спешното отделение с няколко шева на устата и комоцио.

Четвърт час преди края капитанката на Енко Бойчева удари напречната греда. В 86-ата минута вратарката на Пълдин допусна груба грешка и направи дузпа, която бе реализирана от Бойчева за 0:1.

В даденото от съдията допълнително време домакините от Пълдин стигнаха до равенството, след като Мария Стойчева изведе Михаела Арабаджиева сама срещу вратарката и нападателката прати топката в мрежата за крайното 1:1.

Отборът на Пълдин игра в това дерби за своята съотборничка Силвия Кефалова, която в петък катастрофира на път за тренировка и в момента е в болница.

Двата пловдивски тима имат по 14 точки, като Енко е на 3-то място във временното класиране, а Пълдин е 5-ти, но и с мач по-малко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).