Утре подновяват тренировките в Локомотив, без контузени в тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 24.03.2009
2015
Тренировките в Локомотив Пловдив ще бъдат подновени утре с занимание в 14:00 часа. "Смърфовете" получиха двудневна почивка след загубата с 0:1 от Левски в София. Няма футболисти, които да се оплакват от контузии, като единствено Павле Делибашич ще продължи да се готви на облекчен режим, за да бъде готов за важният мач със Спартак Варна. Дани Кики също ще отсъства от тренировките през седмицата, тъй като е с младежкият национален отбор за мача с Казахстан.

Утре в 13:00 часа дублиращият състав на Локо заминава за София, където ще срещнат ЦСКА. Най-вероятно с тима ще пътуват и футболистите, които не взеха участие в мача с Левски в неделя. В събота "смърфовете" играят контрола с Марица, като началният част още не е ясен. В зависимост от метеорологичните условия приятелският двубой ще бъде или на централното игрище в комплекс "Локомотив" или на помощното - "Кошарата". В неделя пък дубъла на Локо приема Левски София.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).