Две загуби за Локо в първите четвъртфинали за Купата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:59 / 31.10.2018
2739
Отборите на Локомотив при юношите младша възраст и децата допуснаха поражения в първите си срещи от 1/4-финалите за Купата на БФС.

При набор 2003 Локомотив отстъпи на Септември в столицата с 2:0. Домакините успяха да поведат първи за 1:0. След гола възпитаниците на Костадин Апостолов имаха два много добри шанса за изравняване, а освен това Антон Коспартов нацели и гредата, но до попадение не се стигна. Последва червен картон за Локомотив - Любомир Мерджанов бе изгонен и остави "черно-белите" с човек по-малко на терена. Септември се възползва от това предимство и успя да реализира втори гол за крайното 2:0.

При набор 2005 Локомотив претърпя поражение като гост на Левски в София с 3:1. Черно-белите имаха проблеми с контузени футболисти, но въпреки това упражниха натиск в началото на двубоя. В 5-ата минута Сали Садъков удари гредата, а малко след това Станислав Дошев изскочи сам срещу вратаря на Левски, но пропусна.

В 21-ата минута играч на "сините" засече с глава центриране от ляво и вкара за 1:0. Минута преди края на първата част Левски стигна до второ попадение, а в 42-та минута гол от далечна дистанция направи резултата 3:0.

В 56-ата минута Локомотив върна един гол. Сали Садъков напредна по лявото крило и с хубав изстрел от 25 метра прехвърли вратаря на домакините за крайното 3:1. "Смърфовете" бяха подкрепяни от трибуните от четиримата бивши футболисти на Локо от същия набор, които сега са в ЦСКА 1948, заедно с треньора Иван Терзийски.

Реваншите са следващата сряда на Лаута.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).