Напрежение в Коматево между фенове на Ботев и родител от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:28 / 23.10.2018
6396
Ботев (Пд) елиминира Левски в турнира за Купата на БФС при набор 2001. В мач-реванш "канарчетата" се наложиха в Коматево с 1:0 над "сините" и с общ резултат 2:1 се класираха за четвъртфиналите на турнира.

Малко преди края на мача напрежението ескалира и се стигна до размяна на нецензурни реплики между привърженици. Това стана, след като футболист на гостите бе фаулиран до тъчлинията. Последваха подвиквания от фенове на Ботев, при което бащата на момчето от Левски притича към мястото на инцидента и се разрази още по-голям скандал.

В крайна сметка охраната се намеси и не се стигна до по-сериозно спречкване.

Единственият гол в двубоя вкара Димитър Тонев в началото на второто полувреме. Георги Господинов се пребори за една топка по десния фланг и центрира към наказателното поле, където Тонев с глава прониза вратаря на "сините" за 1:0.

Ботев игра в състав: Марио Усков, Мерт Салимехмед, Атанас Чернев, Димитър Балинов, Тодор Петков, Благовест Данчев, Габриел Земярски (к), Димитър Пройчев, Георги Господинов, Димитър Тонев, Иван Василев (Петър Итов, Ангел Генчев, Атанас Стоименов, Николай Иванов).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).