Илиан Илиев: Гол от засада! Знаехме как ще свири този съдия, не му е за първи път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:29 / 20.10.2018
7543
Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично бе разочарован след поражението от Ботев (Пд). Според специалиста решаващо за изхода от мача е било решението на главния съдия да зачете гол от засада за домакините. 

Ето какво каза Илиев след края на срещата в Коматево:

Равностоен мач. Не заслужавахме да загубим, още повече, че вторият им гол е от засада. Аз съм доволен от играта, като изключвам първите няколко минути. За кой ли път се намесва друг фактор. Като че ли някой не иска да се случват нещата в Черно море. Просто остава такова впечатление у мен.

Знаехме как ще свири съдията и така си го изсвири мача. Лошото е, че футболистите хвърлят усилия и в един момент се обезверяват. Не е хубаво след почти всеки мач да има горчилка от несправедливи съдийски решения. На този съдия не му е за първи път. Ние го знаем това. Ако двубоят бе тръгнал с гол за нас след пропуска на Василев, всичко щеше да е друго.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).