Локо излиза срещу Левски без Делибашич и Мечечиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 20.03.2009
3786
Почти сигурно за мача между Локомотив Пловдив и Левски в София тази неделя отпада нападателят Павле Делибашич. Той лекуваше разтежение и цяла седмица е бил на обезболяващи инжекции. Възможно е и защитникът Георги Мечечиев да бъде запазен за мача със Спартак Варна, тъй като "виси" с 4 жълти картона. Тимът е уговорил и контролна среща с Марица на 28 март, събота, когато е паузата в шампионата.

"Настроението в съблекалнята е добро. Вчера и днес на тренировката момчетата тренираха с настроение, с желание, имаше емоции. Независимо, че загубихме този мач от ЦСКА, мисля че се представихме добре. Всяка загуба боли, но мисля че няма нужда да правим трагедии", това заяви на днешната пресконференция преди мача с Левски старши-треньорът на Локомотив Аян Садъков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Независимо, че сме гости, отиваме с мисълта да играеме футбол и да се покажем като отбор, като колектив, а ако можем да вземем нещо ще е добре."

"Липсата на основни футболисти в Левски от една страна е предимство, но от друга - не е. Георги Иванов е доказан футболист, но отсъствието му едва ли ще се отрази, тъй като Левски е силен отбор и има доста други футболисти, които могат да го заместят. Тактиката на Герена ще е за победа, дали ще играем назад или напред, няма значение. Важното е в крайна сметка отборът да победи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).