Треньорът на Академик обясни защо се стигна до нелепата загуба от Балкан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:53 / 07.10.2018
3101
Треньорът на Академик Пловдив Дарко Костич обясни защо отборът му допусна нелеп обрат срещу Балкан и загуби мача с една точка разлика, въпреки че водеше до почивката с 22 т.

"Играхме много добре през първото полувреме и трябваше да спечелим този мач, но това е баскетболът. През втората част просто не успяхме да задържим нивото от първата. На почивката казах на момчетата, че двубоят не е свършил. Балкан е силен отбор. Жалко, че не можахме да спечелим, но все пак съм доволен, защото като цяло се представихме добре. Все пак сме нов отбор, с доста нови момчета. Смятам, че сме добър тим и тепърва ще го показваме", заяви сръбският специалист.

Ето какво каза за мача и капитанът на Академик Васил Бачев:

"Говорихме си, че мачът не е свършил и така се оказа в действителност. Не сме загубили концентрация след почивката, просто направихме доста пропуски под коша и в отворените стрелби и това оказа влияние. За загубата вина носи целия отбор, а не Младен Виткович, който пропусна двата наказателни удара в края".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).