Шефовете на световното гребане с благодарности към Тотев и Титюков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:14 / 01.10.2018
2640
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков получиха благодарствено писмо от Съвета на Световната федерация по гребане за огромната подкрепа във връзка с успешното домакинство на града на Световното първенство по гребане 2018 г.

"Гребната база на Пловдив е едно от водещите съоръжения в света за провеждане на първенства по гребане. Трябва да споменем и отдаденият Организационен комитет, който допринесе за представянето на изключителната история и традиции на българското гребане, което само ще спечели от добавянето на втори канал“, пише в писмото, подписано от президента на ФИСА Жан-Кристоф Ролан и изпълнителния директор Мат Смит.

"Благодарение на неуморната работа от Ваша страна и целия Организационен комитет ние имахме възможност да се насладим на великолепни състезания по време на Световното първенство миналата седмица“, се казва още в текста.

През следващата 2019-та година Пловдив ще бъде домакин на първия кръг от Световната купа по гребане.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).