Чудесно представяне на каратеките от "Тракия" в Румъния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:20 / 30.09.2018
3798
АСКК "Тракия“ Пловдив с отлично начало на есенния сезон. Каратеките от клуба по карате Шинкиокушин, който провежда тренировки целогодишно на стадион "Христо Ботев“, зала Дунав и зала в СУ “Черноризец Храбър“, спечели 9 медала от 9 състезатели в международния турнир в Румъния.

Отлично представяне на ветераните или още "отбора на сенсеите“ – сенсей Димитър Трампов и сенсей Айдън Чауш спечелиха златни медали, а Д.Трампов  бе отличен и с купа за най-висок боен дух, което е доказателство, че за карате няма възрастови ограничения. Иска се дух и постоянство. Още два златни медала извоюваха младите надежди на клуба при кадетите  – Мария Филипова и Ноел Николов. Малко не достигна във финалните срещи на Веселин Фърцов и Васка Мандалова, които останаха със сребърни медали в своите категории. Бронзови отличия спечелиха Светлана Тимова, Георги Комсийски и Георги Атанасов.

Поздравления за целия отбор, за техните треньори, съдии и всички съпричастни към тези успехи на каратистите от АСКК“Тракия“ Пловдив – клуб с традиции!

Продължава подготовката на каратеките от Тракия за турнир в Раднево, международен турнир "Бранко Бошняк“ в Хърватска и национална купа Пловдив за деца, на която АСКК “Тракия“ ще бъде домакин на 3 ноември.

Вече стартираха и новите групи в трите зали на клуба – стадион "Христо Ботев“, зала "Дунав" и залата в СУ “Черноризец Храбър“. Повече информация можете да получите на телефон 0888 999 868, както и на официалния сайт на клуба и в официалната страница на АСКК "Тракия" във Фейсбук.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).