Любо Пенев иска да наруши лошата статистика на ЦСКА срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 18.03.2009
1538
Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев каза какви са очакванията му за мача с Локо Пловдив:

- Притесняват ли ви двете победи на Локомотив (Пд) от началото на сезона?

- Наблюдавах Локо и в двата мача и определено играха по-силно във втората среща, срещу Черноморец. Добър и балансиран отбор са. Въпреки това имат своите слаби страни и ще гледам да ги използваме, за да спечелим трите точки.

- Готов ли е отборът за този двубой?
- Разбира се, че са готови играчите, въпреки че влизаме в режим сряда-събота. Това е един засилен мачов ритъм и така трябва да бъде. Не се притеснявам от сгъстения цикъл. Националният отбор трябва да се подготви за два много важни мача, а в същото време се играе клубното първенство. Имаме две седмици, в които ще поработим по-специфично и концентрирано в някои области.

- Доволен ли сте от включването на Удоджи с гол срещу Сливен?
- Удоджи игра само един мач при мен, но съм доволен. Подробностите за титулярния състав ще бъдат уточнени на разбора преди самия мач.

- С какво чувство се завръщате в Пловдив, където играхте в Локомотив?
- С хубаво чувство. Играл съм в ЦСКА и съм си от ЦСКА, но изпитвам добри чувства към Локомотив. Изиграх четири мача, но имам много приятни впечатления.

- Притеснява ли ви това, че ЦСКА има само една победа над Локомотив в Пловдив за последните 10 години?
- Това е само една статистика и никога не е късно тя да се промени. Нарушаването на статистиката минава през дисциплинирана и сериозна игра. Много е важно да се изпълняват стриктно тактическите указания.

- Върнахте Пиетробон, какви са плановете ви за него?
- Искам да го видя как играе. След като е футболист на ЦСКА, аз трябва да имам впечатления от него и не искам да се отказвам.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).