Европейска седмица на спорта в Младежки център Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:13 / 25.09.2018
1568
Пловдив отново обединява всички, които носят в себе си спортния дух! За четвърта поредна година в града под тепетата ще се отбележи Европейска седмица на спорта #BeActive в периода 27-30.09.2018г. Много открити тренировки, демонстративни мачове и турнири ще стимулират спортния дух на пловдивчани на игрищата на Младежки център на Гребна база и Цар Симеоновата градина от четвъртък до неделя.

Инициативата се осъществява от Община Пловдив- Дирекция "Спорт и младежки дейности“ и Младежки център Пловдив, с подкрепата на BG Бъди активен, Арт Център "Алехандро", Perfect Fitness Center, Волейболен клуб "Виктория Волей", Сдружение "Паралелен свят", Общински Младежки Клуб ,,Иноватор"-Хисаря, младежка организация PTPI, Да Дао - Клуб Север и Спортно училище “Васил Левски".

Европейската седмица на спорта е инициатива на Европейската комисия за насърчаване на двигателната активност сред населението в Европа. Целта е да се увеличи броят на физически активните граждани, да се подобри здравето и качеството на живот, да носи послание за толерантност.

Ето и пълна програма на провежданите събития:

27 септември 2018 (четвъртък)

Място: ОП "Младежки център“

Събитие: футболен турнир, демонстративни тренировки по борба и джудо на отборите от СУ “Васил Левски", открита фитнес тренировка на Perfect Fitness, демонстративен волейболен мач на Волейболен клуб Victoria Volley

Начален час: 15.30 часа

28 септември 2018 (петък)

Място: Цар Симеонова градина

Събитие: хип хоп танци с Лолита Артюхова от Арт център "Алехандро“, Pop up park Пловдив - физическа активност в градска среда, спортни занимания и игри с екипа на ОП "Младежки център Пловдив“, йога практика с Дамян

Начален час: 17.00 часа

29 септември 2018 (събота)

Място: ОП "Младежки център“

Събитие: игри без бариери "Щастливи за ръка", спортът и изкуството ще обединят хората със и без увреждания (сдружение "Паралелен свят)

Начален час: 10.00 часа

30 септември 2018 (неделя)

Място: ОП "Младежки център“

Събитие: игри без бариери "Щастливи за ръка", спортът и изкуството ще обединят хората със и без увреждания (сдружение "Паралелен свят)

Начален час: 10.00 часа


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).