Неделев: Никога няма да ме завземе звездоманията! Аз съм си едно нормално момче!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:41 / 22.09.2018
3907
Тодор Неделев сподели очакванията си за предстоящия двубой на Ботев (Пловдив) срещу Лудогорец. Лидерът в редиците на "канарчетата" е категоричен, че неговият отбор няма какво да губи срещу "орлите".

"Атмосферата е добра. Три мача сме без загуба, но имаме два хикса по 0:0. Играхме срещу добри отбори. Надявам се да се подготвим добре за мача с Лудогорец, защото няма какво да губим.

Мачовете без допуснат гол можеше и да са повече. Левски ни вкараха в последната секунда, Локо (Пд) и те накрая. Тренираме доста в защита, защото знаете, че като не допуснеш гол няма как да загубиш. Важно е да играем добре в защита, защото имаме разнообразни футболисти отпред. Малко е притеснително, че имаме 7 гола в 8 мача, но Диого Кампос го нямаше, Стивън Петков също, а Антонио Вутов не се е напаснал още.

Откакто Николай Киров застана начело на Ботев се представяме по-добре като гости. Много отбори ги хващахме на контраатаки. Като домакини е по-трудно, защото много отбори се затварят и е по-трудно да се измисли нещо като играе целия отбор. По-трудно ни е да измислим нещо и да отбележим голове. Много по-добре е да играем срещу отбор, който играе футбол. Има много какво да работим, но гледаме да правим това, което треньорът иска. В неделя ще се играе много по-лесно, защото Лудогорец играе атакуващ футбол.

Не е приятно да се пишат такива неща, при положение, че няма нищо вярно. Ако има нещо вярно, нашият клуб или аз, или клубът, с който сме се разбрали, ще излезем да го кажем. Аз си знам, че няма нищо вярно и всеки може да си пише каквото си иска.

Никога не съм се чувствал като звезда и никога няма да ме завземе звездоманията. Аз съм си едно нормално момче и никога няма да се почувствам като звезда", коментира Тодор Неделев пред камерата на Диема спорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).