Състезание по набирания, лицеви опори, кофички и коремни преси в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:39 / 21.09.2018
3876
Фитнес зоната на булевард "Освобождение“ в район "Тракия“ /близо до кметството/ ще посрещне атрактивно състезание в неделния 23 септември.

След невероятния успех в Бургас е ред и на Пловдив да докаже, че е люлка на много спортуващи личности и любители на калистеника, призовават организаторите. Те уточняват, че най-изявените участници ще получат, не само интересни предметни награди, но и предложение да бъдат част от неуморния отбор на "Титан“.

Калистениката представлява тип упражнения като набирания, флаг, лицеви опори, напади, кофички, коремни преси и други, които съчетават гъвкавост, техника и красота в движението. Те не изискват допълнителна тежест или екипировка и поради това могат да се практикуват почти навсякъде, поради което набират все по-голяма популярност.

Желаещите могат да се запишат онлайн, като всеки участник трябва да носи музиката си на флашка. Подробности може да видите и в страницата на събитието във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).