Неделев към фен на Ботев: Писна ми да ви слушам глупостите! Слезте и играйте вие, като сте по-добри!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:14 / 19.09.2018
14917
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев влезе в конфликт с фен на "жълто-черните", който се опита да отправи градивна критика към него в социалната мрежа Фейсбук. Раздразнен от забележката, халфът на няколко пъти намекна за раздяля с "канарчетата", видя Plovdiv24.bg.

Неделев избухна при наглед безобидна ситуация, когато привърженик на Ботев призова следното пловдивски журналист, направил интервю с него: "Кажи му да се стегне малко".

"Спокойно, като си тръгна, кажи ти на другите да се стегнат! Няма да имаш проблеми с мен", бе отговорът на Неделев.

Въпросният привърженик опита да успокои звездата на Ботев със следното обяснение: "Нямам нищо против теб, Тоше. Ти си нашата икона и те уважавам за всичко, което си дал на клуба. Просто изказвам мнение за моментната форма - твоята и като цяло на отбора. Критиката е градивна, не съм имал намерение да те засегна!"

Това обаче явно още повече разгневи национала и той написа следното:

"Сега аз да ти кажа нещо - като си тръгна някой ден, ще ви видя в кого ще се оглеждате! Защото като Ботев не бие, Тошко това, Тошко онова, а като бие -  браво, вие сте най-големите! Това е много смешно от ваша страна след 1-2 мача да ми говорите кой какво да направи... Слезте вие и играйте, като сте по-добре!

Ми не ми коментирайте снимките, бе, какво да не се занимавам! На мен ми писна само да ви слушам глупостите.. Няма да си мълча и тук някави да ми говорят за футбол, където идват само да плюят отбора.. Да си мълчат, коментирайте си другаде!


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).