Ботев на Пепо Пенчев продължава да бие наред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:45 / 15.09.2018
3723
Ботев постигна категорична победа с 3:1 над Славия в среща от 3-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на базата в Коматево.

Момчетата на Петър Пенчев надиграха своя съперник, но след съдийска грешка можеше да бъдат лишени от трите точки. С днешната победа "канарчетата" продължиха отличното си представяне и продължават да имат 100-процентов актив от началото на сезона.

"Канарчетата" откриха резултата в 31-ата минута. Петър Итов проби по левия фланг и центрира успоредно на голлинията, а Иво Казаков на метър от вратата нямаше как да пропусне за 1:0.

В 71-ата минута главният съдия не отсъди нарушение в центъра на терена за очевидна игра с ръка на играч на Славия, а само секунди по-късно даде фаул за "белите" за нарушение на Венцислав Богданов. При последвалото центриране играч на Славия засече с глава и изравни резултата - 1:1.

Това попадение не смути момчетата на Петър Пенчев и само 7 минути по-късно те отново водеха в резултата. Капитанът на ботевистите Мартин Русев подаде към Иво Казаков, който от границата на наказателното поле с мощен удар в близкия ъгъл реализира второто си попадение в срещата - 2:1.

В 89-ата минута Мартин Иванов се отчете с красив гол, след като открадна топката от защитник на "белите" и с хубав удар под напречната греда фиксира крайния резултат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).