ВИДЕО и СНИМКИ: Тренировъчен лагер в Пловдив по кикбокс и муай тай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:25 / 12.09.2018
3614
Пловдив бе домакин на първи по рода си тренировъчен лагер по кикбокс и муай тай. Лагерът се проведе в залата на пловдивския клуб ТЕРЕС. Трима доказани треньори бяха привлечени, за да обучават младите бойци - Димитър Димитров от СК "Тангра“, Свиленград, Иван Иванов от СК "Прайд Енд Глори“ Нова Загора и Николай Драганов от СК "Терес“, Пловдив.

По-различното от повечето тренировъчни лагери, организирани досега в страната, бе това, че в лагера имаха възможност да се включат и начинаещи бойци, а не само топ състезатели. Състезатели с минимален опит или дори без такъв имаха възможност да тренират с бойци от техния ранг, и така да подобрят уменията си под ръководството на треньори от три различни школи.

Освен начинаещите бойци, в лагера се включиха и редица шампиони на страната, балкански шампиони, и няколко медалисти от европейски и световни първенства по кикбокс и муай тай.

И тримата специалисти не скриха задоволството си след лагера от това, че те самите, а и бойците им, са имали възможността да се докоснат до методологията на другите школи, да научат нещо ново и различно за тях. След края на лагера мнението на бойци и треньори бе едно – тази инициатива трябва да стане регулярна, за да може всички желаещи да имат възможност да повишават своята подготовка в компанията на конкурентни бойци и под ръководството на класни треньори.

Плановете са да се организира подобен лагер преди всеки турнир, а следващият лагер да е съвсем скоро, но под малко по-различен формат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).