Спорт за джентълмени в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:15 / 10.09.2018
2231
Децата от най-добрата снукър академия в Украйна подкрепиха по интересен начин кампанията "Избери Снукъра 2“. Снукър талантите на Украйна облякоха брандираните фланелки на кампанията и се снимаха пред снукър маса. 

"Избери Снукъра 2“ продължава и в момента като снукър керванът се намира във Враца до 10 септември включително, преди да тръгне за последната си спирка в Пловдив (11 и 12 септември). Проектът се изпълнява от българска снукър федерация с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

Кампанията премина с голям интерес в Кюстендил, Петрич и София, където стотици младежи се включиха в инициативата и научиха за първите стъпки в джентълменския спорт.

На снимката ще откриете бъдещите снукър играчи на Украйна: Георгий Петрунько, Богдан Соколов, Евгения Черкас, Ева Лемешева, Егор Дементьев, Роман Блакита, Пётр Сидоренко, Евгений Камельков – (Главен съдия на Федерацията), Ирина Петрунько – (ръководител на снукър Академията в Киев), Андрей Шульга – (Главен треньор на Снукър Академията в Киев).

Целта на кампанията е да се запознаят младите хора отблизо с джентълменския спорт като средство за превенция на рисково поведение на младите хора чрез организиране и провеждане на спортни демонстрациии и прояви за създаване на трайни нагласи за практикуване на снукър и възприемане на поведенчески модели съобразно принципите и ценностите на спорта.

Начинаещите ще получат базови умения и ще могат да практикуват спорта в местните клубове. Проектът се финансира от Министерството на младежта и спорта по национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10А от Закона за хазарта.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).