Два отбора на Локо на четвъртфинал в Скопие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:15 / 09.09.2018
2728
Продължава страхотното представяне на детските формации от наборите 2007, 2008 и 2009 г. на Локомотив Пловдив, които участват в четвъртото издание на международния турнир "Cool Cup“ в Скопие. Равносметката след втория ден на турнира и изиграните мачове е, че два от трите отбора на "смърфовете" се класираха за четвъртфиналите.

Децата от набор 2009 с треньор Светослав Каламов сутринта се изправиха срещу отбора на Форца и изиграха силен мач. "Смърфчетата“ имаха много положения, които за жалост не успяха да реализират и претърпяха загуба. За сметка на това във втората си среща с Дрийм Тим - Сърбия те записаха разгромна победа, като си осигуриха участието на четвъртфиналите.

Формацията на набор 2008, воденa от треньора Марио Колев, също изигра силен мач срещу Тефей - Скопие и заслужено се поздрави с победа и продължаване в следващата фаза на турнира.

Малшанс и външни фактори препънаха отбора на набор 2007 с треньор Илиян Иванов по пътя към четвъртфиналите.  В мача срещу Работнички Скопие те безспорно бяха по-добрият отбор на терена, демонстрирайки силна игра. При резултат 0:1 за Работнички, футболист на "черно-белите“ успя да се откъсне и излезе сам срещу вратаря на Работнички, стреля и отбеляза гол. Точно в този момент обаче, заради завалялия проливен дъжд, съдията реши да спре мача, а голът на Локомотив не бе зачетен.

След като дъждът спря, срещата продължи, а "Смърфовете“ успяха отново да се разпишат за 1:1. За съжаление странните съдийски отсъждания, явно подкрепящи Работнички, продължиха и така в крайна сметка се стигна до победа за домакините и отпадане на "черно-белите“ от надпреварата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).