Боби Димитров: В Ботев стават престъпни неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:24 / 15.03.2009
5362
"В Ботев стават меко казано странни неща, за да не кажа по-силна дума. Според мен ако в клуба бъде направена една адекватна проверка ... в клуба стават престъпни неща. Давам реални данни: Факт е, че в клуба последната година и половина с тези трансфери на Саидходжа и на Минев влизат почти 3 милиона лева. Издръжката на клуба е не повече от 1 милион лева в това състояние. Това е повече ясно на всички и знам, че е така защото съм бил там. В момента Димитър Христолов се издържа от Ботев Пловдив, а не той да издържа Ботев. Има и други нарушения. Просто термините "черна каса" и "пране на пари" не искам да ги споменавам. Сезирал съм прокуратурата и компетентните органи и те да влезнат и направят проверка и дори да кажат, че е чист аз знам, че не е чист", заяви днес Борислав Димитров

"Аз водя лично дело с него. Не мога да съдя него и за това съдя Ботев Пловдив. Заявил съм твърдо, че ако спечеля делото, ще си взема парите от него, но ако продаде отбора, ще опростя парите на новия собственик, който и да е той", допълни бившият спортно-технически директор на "канарчетата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).