ВИДЕО и СНИМКИ: ПФК Ботев подписа споразумение с пловдивските културни институции

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
13:03 / 06.09.2018
7048
ПФК Ботев подписа днес рамково споразумение за сътрудничество и съвместна дейност с пловдивските културни институции, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на тържествена церемония в зала "Съединение" на Историческия музей.

Изпълнителен директор на ПФК Ботев и временен Председател на Съвета на директорите Иван Йотков сложи подписа си под договора с Регионална Народна Библиотека "Иван Вазов", Драматичен театър – Пловдив, Регионален Исторически музей – Пловдив, Държавна опера – Пловдив и Сдружение "Дружество на пловдивските художници".

В паметното събитие участваха директорът на РИМ – Пловдив Стефан Шивачев, директорът на РНБ "Иван Вазов" Димитър Минев, директорът на Драматичен театър - Пловдив Кръстю Кръстев, директорът на Държавна опера - Пловдив Нина Найденова, както и председателят на "Дружество на пловдивските художници" Снежана Фурнаджиева.

"Мероприятието е част от проект за обществената роля на "Ботев" да развие мисията си на значима и важна част от живота на града. Клубът е жив организъм, акумулиращ огромна обществена енергия и има възможност да я насочи в определени посоки", обявиха от ръководството на "канарчетата“.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).