СНИМКИ: Ботев уж чака Косоко, а той бележи за Ал Фуджайра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:09 / 06.09.2018
7519
Чаканият в Ботев (Пд) Омар Косоко игра снощи цял мач за своя отбор Ал Фуджайра и дори отбеляза гол при поражението с 2:5 като гост на Джазира (Абу Даби), научи Plovdiv24.bg.

Наставникът на "канарите“ Николай Киров обяви на 1 септември след мача с ЦСКА-София, че "преговорите с Косоко са в напреднала фаза и от Ботев го очакват в Коматево следващата седмица“.

Нападателят обаче явно влиза в сметките на новия треньор на Ал Фуджайра – Юсеф Абдула, тъй като той го остави на терена пълни 90 минути в мача в Абу Даби, който бе от турнира за Купата на лигата в Обединените Арабски Емирства.

Косоко се разписа за 1:5 в 69-ата минута, а 7 минути след това Ахмед Муса вкара за 2:5. Малко преди края съдията отмени трети гол на Ал Фуджайра.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че трансферният прозорец за България затваря тази вечер. След този срок Омар Косоко може да пристигне в Ботев единствено като свободен агент, което означава, че той сам трябва да разтрогне действащия си договор с Ал Фуджайра.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).