Последен шанс Тодор Неделев да бъде продаден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:48 / 04.09.2018
10934
ЦСКА-София не се е отказал от идеята да привлече Тодор Неделев. Клубът смята да направи късна офанзива за плеймейкъра на Ботев (Пловдив). Трансферният прозорец у нас затваря вечерта на 6 срещу 7 септември и това е последен шанс за “червените" да вземат 25-годишния национал.

На “Армията" искат да се подсилят с още един атакуващ халф, който да даде повече опции на отбора в предни позиции. В момента “червените" разполагат на позицията зад нападателя единствено с Тиаго, като португалецът не се намира в добра форма. На този пост бе използван и Едвин Джеси, който обаче номинално е крило.

През лятото на няколко пъти се говореше за интерес на ЦСКА-София към Неделев. За момента обаче играчът категорично отхвърля всички оферти, отправени към него. Такава имаше и от страна на Лудогорец, но той предпочете да остане в Ботев.

За последно Неделев бе на терена именно срещу ЦСКА-София при нулевото равенство в събота. Той записа 90 минути, като се отчете с опасен удар през първата част, отразен от Черниаускас. До момента халфът не е играл за друг български отбор освен Ботев, като за “Канарчетата" има 107 мача, 37 гола и над 30 асистенции, пише "Тема спорт". Освен на позицията зад нападателя, Тодор може да играе и на десния фланг.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).