Костадин Ангелов: Нямаше нужда съдията да им помага толкова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:39 / 14.03.2009
2713
"Не изиграхме добре този двубой, не съм доволен от футболистите. Нямаше нужда и съдията да им помага толкова. За мен е по-добре да не беше гонил играч на Левски, втората част компенсираше и така се получи, че сигурно игровото време бе 15 минути", това заяви пред репортер на Plovdiv24.bg след края на мача Ботев - Левски старши-треньорът Костадин Ангелов, който по принцип е доста сдържан, когато коментира съдийството. "Абсолютно никакво нарушение на Лилчо Арсов, техният играч просто се строполи на земята. Нямаше нужда да им се помага", допълни коментара си за странните отсъждания на главния съдия в този мач.

"Не съумяхме да се възползваме от това числено предимство, но играта бе изключително накъсана. Изпълняваха нарушения през половин минута. Вярно е, че първото полувреме, когато бяхме 11 на 11 Левски имаше доста повече положения, но това не значи, че и през второто полувреме щеше да е така. Можеше и да се възползваме през втората част."

"Имаше притеснения от феновете, защото съдията каза, че ако това се повтори и трябва да прекъсва играта заради бомбички пак, ще прекрати мача. Няма как да коментирам повече, тъй като аз трябва да коментирам играта на футболистите, не поведението на феновете."

"Не мисля, че тази загуба е чак толкова фатална. Доста от нашите преки конкуренти също ще загубят точки от Левски. Аз не се предавам лесно, в момента, в който кажа, че Ботев няма да остане, значи сигурно съм се побъркал. Ботев ще остане в групата. Не мисля, че сме играли като шматки, на Левски им беше доста трудно."

"Преценили сме, че Славчо Тошев не е на добро ниво и за това не попадна в групата. Много се спекулира с него, но просто не е нормално да отказва да играе за дублиращия отбор", завърши Костадин Ангелов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).