Тенис на маса за всички под открито небе в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 02.09.2018
2222
Едно от най-големите спортни събития предстои в Пловдив - "Тенис на маса за всички". Празникът ще се проведе на 15 септември (събота) от 10:30 часа под открито небе до Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина.

Каменни маси, бетонни маси, тухли вместо мрежа, тетрадка вместо хилка... Това е тенисът на маса от миналото. Kido Table Tennis Club Ви кани пловдивчани на "Тенис на маса за всички", като целта на събитието е да се запалят малки и големи по бялото топче и да се убедят, че тенисът на маса е един съвсем достъпен спорт, който може да се играе дори когато вали или духа вятър.

Поканен е всеки, който иска да види истинския потенциал на нашия любим спорт, съобщиха организаторите.

Празникът стартира в 10:30 с отворен урок за най-малките. Приканваме майките и татковците да доведат своите деца, за да им покажем колко хубаво занимание е спортът. Нашите треньори ще обяснят основните удари и правила на тениса, което се надяваме да вкара децата Ви в залата в дългосрочен план. 

Продължаваме с демонстрации от състезатели, които се надяваме, че ще впечатлят и ще запалят желание за игра във всеки един от Вас. 

Нашата инициатива ще завърши с турнир за деца, като допълнителен стимул за игра ще бъдат осигурените награди.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).