На вниманието на феновете: Драконовски мерки за сигурност на Ботев - ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:01 / 30.08.2018
3341
Преди, по време и след провеждане на футболния мач от 7-ия кръг на Първа лига между отборите на Ботев (Пд) и ЦСКА-София полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от спортната база в Коматево.

От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул."Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул."Драговец".

На изградените контролно-пропускателни пунктове в зоната на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите и ще реагират незабавно при установени  нарушения на Закона за охрана на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 16.00 часа.

ОДМВР – Пловдив напомня на феновете да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия /ЗООРПСМ/.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).