Тъжният Косоко иска отново в България! Може ли да се върне в Ботев?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:52 / 29.08.2018
7467
Нападателят Омар Косоко може да се завърне в Първа лига. Левски и Ботев (Пд) се ослушват за французина, който към днешна дата е собственост на Ал Фуджайра от Дубай. 

Самият футболист е в основата на интереса, след като е заявил пред родни мениджъри, че би желал отново да играе в България. 30-годишният нападател искал да се махне от Дубай, където не се чувства добре, а отделно от това е загубил титулярното си място, пише "Меридиан мач“. Омар Косоко дори е обяснил пред фенове на Ботев (Пд) в социалните мрежи, че иска отново да облече фланелката на "канарчетата“. 

Към днешна дата той е по-близо до "жълто-черните“, отколкото до Левски. Припомняме, че нападателят в един момент се водеше за цел номер 1 на "сините“, докато Георги Чиликов беше главен селекционер на "Герена“ през 2017 година.

Косоко за първи пъти игра в България през сезон 2013/14, когато подписа за една кампания с ЦСКА, след което премина в Литекс.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).