Ботев не успя да спечели малката Битка за Тракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 28.08.2018
2945
Ботев и Берое не се победиха, завършвайки наравно 0:0 в двубой от първия кръг на Елитната юношеска група до 15 години. Срещата се игра при много тежко топло време на базата в "Коматево".

Двата тима направиха интересен за наблюдаване сблъсък, в който гостите от Стара Загора имаха повече чисти голови положения. След почивката обаче, заради жегите в града под тепетата, темпото на игра рязко спадна и ситуациите почти липсваха.

Още в първите минути "заралии", водени от Коста Костов, бяха близо до откриване на резултата, но удар от близка дистанция срещна напречната греда. Последваха равностойни минути, а в средата на полувремето за втори път горната греда лиши гостите от попадение.

От своя страна момчетата на Георги Онов стигнаха до няколко опасни центрирания, с които отбраната на "зелените" се справи. През втората част "жълто-черните" получиха няколко опасни нарушения пред наказателното поле на Берое, но така и не успяха да разпечатат вратата на възпитаниците на Коста Костов.

Ботев започна мача в състав: Кристиан Кръстев, Иван Величков, Илиан Тонов, Иван Иванов, Николай Желязков, Теодор Андреев, Никола Илиев, Даниел Гичев, Андрей Цой, Никола Гелин, Иван Узунов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).