Ботев се справи с Монтана под проливния дъжд в "Коматево"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:08 / 27.08.2018
3928
Ботев постигна трудна победа с 2:0 над Монтана в отложен мач от 3-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на базата в Коматево при изключително тежки метеорологични условия. През цялото време се изливаше проливен дъжд, като това затрудни максимално двата тима, а тежкият терен изравни силите.

Гостите от Монтана се ориентираха по-добре в създалата се ситуация и в първите минути контролираха случващото се. "Сините" на три пъти имаха великолепни възможности да открият резултата, но вратарят на "канарчетата" Стелиан Ангелов се отчете с прекрасни изяви, две от които бяха на нападатели останали сами срещу него.

С течение на времето момчетата на Стефан Стоянов се приспособиха към терена и на свой ред взеха инициативата. В 40-ата минута ботевистите можеха да стигнат до комичен гол, след като защитник се опита да върне към вратаря си, а топката се насочи към опразнената врата, но спря в локва точно пред голлинията.

В последната минута на първата част Благовест Данчев бе фаулиран в наказателното поле на гостите и съдията отсъди дузпа за пловдивчани. Зад топката застана именно Данчев и въпреки намесата на вратаря кълбото влетя във вратата за 1:0.

След почивката "жълто-черните" доминираха тотално, но изпуснаха няколко добри положения пред вратата на Монтана. В 68-ата минута Благовест Данчевцентрира отдясно, а Иван Василев с глава подпечата победата на "канарчетата".

Ботев започна в състав: Стелиан Ангелов, Димитър Аврамов, Васил Пунарджиев, Станислав Работов, Габриел Земярски, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Димитър Тонев, Евгени Димитров, Станислав Шопов, Иван Василев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).