Сръбски гард започна проби в Академик, тимът пак ще играе в Балканската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:45 / 27.08.2018
2585
Баскетболният Академик стартира днес лятната си подготовка. Новият старши треньор Дарко Костич и помощниците му Йордан Янков и Тодор Георгиева изведоха играчите за първа тренировка в комплекс СИ²ЛА в Пловдив.

С тима започнаха баскетболистите от миналия сезон Александър Груев, Васил Бачев и Адриян Секулов, Илиян Ставрев, както и новите попълнения Венелин Христов, Питър Олисемека, Никола Вуйович, Младен Виткович, Венелин Христов, Мартин Сотиров и дошлият на проби 20-годишен сръбски гард Небойша Кръстич. Утре към отбора ще се присъединят американецът Дайшон Найт и Николай Николов.

Академик ще изиграе първата си контрола на 12 септември като гост на Берое. Подготвя се и приятелски мач с Балкан на 15 септември. Следва участие на турнир в Букурещ и традиционният турнир за Купа Пловдив в края на септември, като съперниците все още не са ясни. Шампионатът в НБЛ стартира на 6 октомври. В предстоящия сезон Академик отново ще играе в Балканската лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).