Героят на Локо: Сега ние сме господарите на Пловдив (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:06 / 23.08.2018
7745
Димитър Илиев с гола си донесе победата за Локомотив с 1:0 над Ботев и сега, до следващото пловдивско дерби, локомотивци ще се кичат с определението "господарите на Пловдив“.

Ето какво сподели нападателят пред камерата на Диема спорт, както за мача, така и за началото на кариерата си, когато имаше шанса да стане играч на Челси:

"Естествено, спечелихме три точки в дербито, но и настроение, спокойствие, приповдигнат дух и сме господарите на Пловдив до следващото дерби. За юноша на Локомотив да вкара в дербито е мечта. Аз съм мечтал като малък да вкарам гол в дербито и то победен. Вкарвал съм, но за 2:0, а този беше победен, още по-сладък.“

"Имах честта да играя с Мартин Камбуров. Единствено буди възхищение на 38 години да играе с лекота и постоянство. Евалла на него! В Пловдив няма човек, който да не го уважава, дори от противниковия отбор.“

Вижте цялото интервю на Илиев в прикачения файл!



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).