Фенклубът на Локо до БФС: Кога ще сложите край на рецидива в Коматево?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
10:11 / 22.08.2018
11185
Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи чрез официалния си сайт отворено писмо до БФС. Повод за реакцията на феновете е организацията на пловдивското дерби срещу Ботев и по-специално условията за провеждане на официални мачове на базата в Коматево.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Отворено писмо до БФС

Господа ръководители на българския футбол,

Обръщаме се към Вас след поредното пловдивско дерби, изиграно в нечовешки условия, видимо организирано зле, което за малко не завърши с ранени и пострадали футболисти! Кога най-накрая ще видим от Вас реални действия по адрес на клубовете, които не изпълняват съвестно задълженията си и позволяват тенденциозно и целенасочено своеволията на феновете им да влияят върху развитието на спортното събитие?

Футболист на Локомотив Пловдив беше уцелен от факла от сектор, който последно бяхте наредили да се облепи с плексиглас, защото от него се лееха плюнки, хвърчаха предмети, а длъжностни лица бяха пръскани с шишета с урина. Не коментираме интелекта на тези зад оградата, но защо тази мярка беше отменена? Кога най-накрая ще има адекватни действия и наказания за клуб, който предоставя отвратителни условия на гостуващата публика, а същевременно не прави достатъчно за да осигури едно нормално провеждане на футболна среща? Кога ще сложите край на този рецедив?

Ако поне малко стоите зад думите, които всички Ваши представители изричат с повод и без повод, а именно че искат да направят стадионите ни едно по-безопасно място и да върнат хората по терените, Ви призоваваме да вземете реални мерки срещу своеволията в крайния кв. Коматево. С раздаване на фланелки няма да се получи, трябват строги, адекватни мерки!

Защото следващия път факлата може да достигне някой от вас и може да не е факла, а бомба!

Трябва ли да се стигне до там, за да предприемете мерки?


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).