Общината си върна комплекс "Векта"! Никленов: Това е самоуправство!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:44 / 21.08.2018
5295
Община Пловдив влезе днес във владение на спортен комплекс "Векта“, научи Plovdiv24.bg. Екип от юристи описа имуществото на обекта, след което бе подписан и съответният протокол.

Действията на общинските служители е следствие на решение на Върховен административен съд, въпреки че това бе оспорвано от президента на футболен клуб "Векта“ Петър Никленов.

От Общината гарантираха, че няма да спират детските формации на "Векта“ да провеждат тренировките си на стадиона, както и да играят там официалните мачове, а от футболния клуб се ангажираха с поддържането на терените.

Plovdiv24.bg се свърза с президента на ФК Векта, за да чуем и неговото мнение по казуса.

Ето какво каза Никленов за нашата медия:

"Продължават опитите да се съсипе нещо, което е добре за Пловдив. При това абсолютно незаконно. Тази заповед, която от Общината изпълниха днес, се касае само за имоти, които безспорно са общинска собственост. Но въпросният имот не е такъв, защото общината няма никакви годни документи, доказващи собственост. За мен най-важно е децата да могат да тренират. От Общината обещаха това и дано да си спазят обещанието. Аз спокойно мога да изчакам решение на съда – дело №3161 от 2016 година. По това дело "Векта" е поискала съдът да присъди имота на нас. Все още няма решение по това дело и затова тяхното действие сега е абсолютно самоуправство“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).