Делибашич пропуска гостуването на Черноморец, Заков се върна в първия състав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:59 / 12.03.2009
3202
Сръбският нападател Павле Делибашич почти сигурно изпусна неделното гостуване на Локомотив (Пловдив) срещу Черноморец, заради разтежение в бедрото. Днес следобед той тренира на облекчен режим, заедно с новопривлеченият от Каварна Жеко Йорданов. Техничарят Дани Кики също бе предпазен от двустранната игра, но шансовете му да попадне в групата за предстоящия шампионатен мач са по-големи. На днешната тренировка старши-треньорът Аян Садъков не можеше да разчита на бившия капитан Георги Мечечиев, който кара треньорски курсове в София. Наравно с мъжете днес тренира и нападателят Герасим Заков, който досега се готвеше самостоятелно, тъй като отпадна от плановете на Аян Садъков за пролетния дял на шампионата.

Утре от 12.00 ч. на обяд наставникът на "смърфовете" ще даде и традиционната си преди официален мач пресконференция. Преди това ще заведе възпитаниците си да тренират в зала "Оптимум", за да свикнат с изкуствената тревна настилка, на която ще се играе предсотящия мач от 17-тия кръг.

Междувременно стана ясно, че на Лаута започват да провеждат занимания за деца, родени през 1998-ма и 1999-та. Първата тренировка ще е този понеделник от 10.00 ч. сутринта и 16.30 ч. следобед, като заниманията ще се водят от старши-треньорът Петър Харитев.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).