Балтанов: Локо игра грозен футбол! Наредени в малкия пеналт и постоянно рушаха!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
12:18 / 19.08.2018
13681
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов смело обяви, че отборът на Локомотив е играл грозен футбол и е спечелил дербито с едно статично положение. Халфът обаче не каза каква е причината неговият тим да не отправи нито един удар към противниковата врата.

"Дойде отборът на Локомотив, игра си грозния футбол, затворен, и накрая ни излъга с едно статично положение. Малко съм изнервен и мога да кажа някоя глупост. Просто трябваше да се постараем да пробием техния блок. Те се бяха наредили на малкия пеналт. Може би ние сме си виновни. Просто единият отбор се опитваше да играе, а другият - постоянно да руши", заяви Лъчезар Балтанов.

"Трябваше да се постараем малко повече да натиснем. Опитвахме се да разиграваме, но много се беше прибрал Локомотив. Те това и чакаха, едно статично положение. Имат много високи хора. Много ме е яд, афектиран съм, но какво да направя. Не е приятно", завърши капитанът на жълто-черните.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).