Вижте колко ще струва новото бижу на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:11 / 13.08.2018
23111
Местната администрация е обявила обществена поръчка за изпълнение на инженеринг (идеен и работен проект, строеж и осъществяване на надзор) във връзка с изпълнението на проект "Изграждане на многофункционален тренировъчен спортен комплекс", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Нашата медия първа информира обществеността за бъдещото спортно бижу в Пловдив още в началото на февруари.

Към настоящия момент на бул. "Дунав" съществува спортна сграда. Общината предвижда изграждането на нов многофункционален спортен комплекс на нейно място. Реализирането му ще се осъществи на два етапа:

Първи етап – проектиране на нов многофункционален спортен комплекс, зала, обслужващи и спомагателни помещения и благоустрояване на прилежащата площ в рамките на имота, плюс изпълнение на СМР на ново строителство, като се запазва съществуващата сграда.

Втори етап – разрушаване на съществуващата сграда и изпълнение на СМР по благоустрояване на прилежащата площ, изграждане на спортни игрища, детски площадки, зони за рекреация и др.

Стойността на поръчката без ДДС е малко над 3.7 млн. лева. Срокът за подаване на офертите от фирми е до 12 септември. Ден по-късно на 13 септември те ще бъдат отворени.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).