Силният вятър обърка програмата на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 11.03.2009
1206
Силният и студен вятър вчера в Пловдив обърка програмата на Марица, съобщи старши треньорът на отбора Манол Георгиев. 36-годишният наставник бе предвидил следобедната тренировка на жълто-сините да премине на базата във Войводиново, за да се пази терена на клубния стадион в Кършияка. Поради лошите атмосферни условия обаче спецът премести заниманието и вместо за пловдивското село маричани се готвеха на клубния си стадион.

От тренировката поради контузия отсъстваше помощник-треньорът Стефан Учиков. Както е известно един от водещите футболисти на Марица със сериозна травма след мача срещу Дунав в Русе от първия пролетен кръг в Източната „Б" група.

Халфът все още е с остри болки в ахилеса, а след направения обстоен медицински преглед се установи, той има възпаление на ахилеса, вследствие на преумора.

Спортните травматолози са препоръчали на Стефан пълна почивка няколко дни, за да се види дали болката ще отшуми. Травмата поставя под въпрос участието на опитния полузащитник в градското дерби със Спартак в неделя.

За днес Манол Георгиев е предвидил само едно занимание.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).