500 полицаи охраняват Ботев - Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:17 / 11.03.2009
4368
500 полицаи и жандармеристи ще бъдат ангажирани с охраната и безпрепятственото провеждане на футболната среща между Ботев и Левски в събота. С оглед големия зрителски интерес в деня на мача ще има засилено полицейско присъствие в Пловдив с мобилни групи и групи за противодействие на груби нарушения и прояви на футболно хулиганство, съобщават от пресцентъра на полицията. Феновете на "Левски" ще бъдат съпровождат от полицейски сили от Централна жп гара до стадион "Христо Ботев" и обратно след края на срещата. От ОДП съобщиха, че булевардите "Христо Ботев" и "Източен" могат да бъдат частично затворени по време на придвижването на феновете на Левски.

Ограничение на продажбата на алкохол ще бъде наложено около стадиона. Забраната е между 8 и 18 часа в събота ще  на магазините около стадиона и близките улици. Малолетни зрители без придружител и запалянковци във видимо нетрезво състояние или под въздействието на наркотични вещества няма да бъдат допускани. Забранено е внасянето в стадиона на оръжие и стъклени бутилки. От полицията призовават ревностните любители на футбола за повече толерантност и спазване на правилата, както го изисква и самата игра.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).