Топалова обеща премия до края на седмицата, Бонев започна на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:00 / 10.03.2009
3919
Обещание за премии до края на седмицата получиха днес преди следобедната си тренировка възпитаниците на Аян Садъков. Клубният президент Галя Топалова е останала много доволна от спечелените три точки срещу тима на вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков и предаде намерението си да поощри играчите си с премии най-късно до петък. Въпреки победата, Топалова не остана длъжна към пристрастната свирка на рефера Ангел Ангелов и излезе днес в открито писмо срещу футболната ни централа и Изпълнителния Комитет към БФС.

С благодарствена реч към футболистите се отчете и легендата Христо Бонев, който от днес сложи тежката си ръка над делата на Лаута. Зума поиска от феновете мнението им за това свое намерение миналата седмица, като даде дума, че ще направи всичко по силите, с едничката цел любимият му отбор да не изпадне след края на сезона. "Не ме блазнят постове и няма да взимам заплата. Просто немога да седя отстрани и да гледам как вървим към дъното." сподели Бонев.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).