Димитър Илиев: Радвам се, че съм си вкъщи (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:26 / 30.07.2018
3855
Бившият капитан на Локомотив Пловдив Димитър Илиев се завърна с гол в родния си клуб, но въпреки това черно-белите загубиха от Славия с 2:4.

"Няма как да се чувствам добре, след като допускаме 4 гола от Славия на Лаута. Като видиш резултата, хората ще си помислят, че Славия са ни смачкали, но ако броим головите ситуации, резултатът можеше да е друг. В следващите мачове се надявам да изглеждаме в пъти по-добре“, заяви Димитър Илиев.

"Аз дойдох през последната седмица от подготовката, така че не съм прекарал достатъчно време в отбора, но в клуба всичко е нормално. Съблекалнята е хубава, но за съжаление това не си личи на терена. Много е рано да се говори за цели. Трябва да работим и да се стремим да се подобряваме във фаза защита и фаза атака. Радвам се, че съм си вкъщи. Тук съм прекарал цялото си юношество и голяма част от мъжкия футбол. Надявам се да съм полезен за отбора“, каза още нападателят.

Вижте цялото му изказване в прикаченото видео!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).