Акрапович: Аз работя професионално, феновете могат да викат, каквото си искат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
21:27 / 29.07.2018
8589
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович обвини главния съдия Валентин Железов за загубата с 2:4 от Славия. Според наставника реферът корнер и фаул съответно при третия и четвъртия гол за гостите. Акрапович коментира по интересен начин и подвикванията от трибуните за оставка. 

Ето какво каза босненският специалист след края на мача на Лаута:

"Противникът игра така, както очаквах. За съжаление това, което тренирахме през седмицата, не се получи на терена. Имахме 6 стопроцентови ситуации за гол. През второто полувреме реферът много помагаше на Славия. Имаше корнер за нас, а ни вкараха за 3:1. След това имаше фаул, но резултатът стана 4:1".

"Не търся извинение за моята работа. Моята работа е много професионална и качествена. Феновете имат право да недоволстват. Те си плащат билети за стадиона и могат да говорят, каквото си искат. Пак ви казвам, аз работя професионално".





Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).