Марица загуби в Коматево поредната си контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:39 / 25.07.2018
4177
Ботев U19 победи Марица с 3:2 в контролна среща, която се игра на базата в Коматево. Първата част запона лошо за маричани, като младите футболисти в жълто-черно поведоха с 2:0 след грешки в отбрана. Точни бяха Казаков и Колев.

Между двата гола Ерик Смилянов и Георги Георгиев пропуснаха за Марица. В 32-ата минута Георги Георгиев нацели напречната греда с хубав удар с глава след центриране на Ерик Смилянов. В 43-ата минута резултатът стана 3:0 след точно изпълнена дузпа от Слави Шопов.

В 51-ата минута Айкут Янъков нацели гредата, а 3 минути по-късно защитник на домакините изчисти от голлинията след удар с глава.

С автогол след центриране на Айкут Янъков в 78-ата минута Марица намали на 3:1, а в 85-ата Айкут Янъков направи 3:2. Юношата на Локо (Пд) навлезе в наказателното поле и стреля ниско по земя. В края на срещата Янъков можеше дори да изравни, но не успя да се разпише сам срещу вратаря.

Следващата контрола на Марица е в събота срещу Хебър, като спарингът ще се играе на стадиона в квартал "Кършияка".

Марица започна двубоя в състав: Горан Гръблев, Йордан Пейчинов, Пламен Табаков, Даниел Спасов, Красимир Иванов, Христо Янчев, Мартин Атанасов, Милен Тачев, Ерик Смилянов, Запрян Запрянов, Георги Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).