Пловдивски национал към феновете: Без вас не можем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:57 / 23.07.2018
2236
Подготовката на мъжкия ни национален отбор по волейбол за предстоящото през септември Световното първенство в България и Италия навлиза в същишнската си част, като съставът ни продължава с лагер на високопланинската база Белмекен.

Пловдивчанинът Розалин Пенчев стана поредният волейболист на "лъвовете", който призова за подкрепа па време на домакинството ни на мондиала. Националът заяви, че родната публика винаги играе много важна роля и националите не могат без нея.

"Без вас не можем! Очакваме да напълните залата във Варна и да ни давате сили, после да сме заедно и в София! Вярвам, че заедно ще стигнем и до финалите в Италия! Всички сме крайно мотивирани и очакваме с нетърпение световното първенство", каза Розалин Пенчев, който тръгна в големия волейбол от школата на пловдивския Виктория Волей.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).