Шах! Палийски застана зад думите си и привиква Киров след обвиненията в лъжа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
11:06 / 22.07.2018
17471
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски влезе в още по-голяма конфронтация с треньора на отбора Николай Киров, след като застана зад думите си от преди няколко дни.

Както вече Plovdiv24.bg информира своите читатели, клубният бос смело заяви, че основният състав на Ботев е запазен, в клуба няма финансови проблеми и бюджетът дори е увеличен с 20 процента.

Това обаче бе категорично отречено от Киров след снощната загуба от Левски с 0:1.

"Не съм гледал все още интервюто на Киров, но това, което вие ми казвате, ме възмущава. Аз заставам зад думите си от вчера, може да питате и футболистите дали имат неизплатени заплати. Бюджетът на тима е ясен и Николай Киров е запознат с него. Утре е падежът на заплатите, но няма някой, който да не си е получил възнаграждението си по договор. Ако това, което ми казвате, е вярно, в понеделник ще се съберем с ръководството и с Николай Киров, като ще обсъдим неговите думи. При подобни стечения на обстоятелствата, ще има и становище от клуба, с което да се изяви нашата позиция", заяви Палийски, цитиран от "Трибуна Пловдив".


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).