Извънредно: Треньорът на Ботев с остри думи срещу президента, обвини го в лъжа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
22:56 / 21.07.2018
14331
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров каза остри думи срещу президента на клуба Ангел Палийски след загубата на неговия тим от Левски с 0:1. Специалистът обяви, че казаното от клубния бос относно финансовата ситуация в Ботев не отговаря на истината и призова за повече коректност в подобни изказвания.

Ето какво заяви Киров след края на двубоя с Левски в Коматево:

"Явно тенденцията от миналата година продължава. Говоря за липсата на концентрация. Много лековато се допусна това поражение. Левски са в по-добър ритъм и започнаха по-добре мача, но после изравнихме играта и двубоят вървеше към равенство. Тази година всяка една точка ще е важна, тъй като това, което виждам при нас като състав, не ми допада. Не виждам развитие в момента".

"Имаше едно странно изказване на наш ръководител, че сме запазили основния състав, което не отговаря на истината. Няма как предварително да се определят титуляри и резерви. Не виждам никаква дълбочина и широчина в нашия състав. Доста неразбираемо изказване от спортно-техническа гледна точка. Да, имам предвид президента Ангел Палийски. Некоректно изнася нещата от финансова гледна точка. Бюджетът не е увеличен, а е доста намален. Аз обичам да говоря с факти".

"Това е решение на ръководителите, но нека се изказват коректно пред медиите. Не отговаря на истината и това, че всички заплати са платени. Вижте състава срещу Бейтар Йерусалим миналия сезон и го сравнете със сегашния и ще разберете дали сме запазили състава си. Мисля, че над 11 състезатели липсват. Ако това е запазване на състав, не знам кое не е".

"Притеснява ме, че в момента не може да се говори за входящ трансфер. Ние реално имаме конкуренция само на три позиции – вратарския пост, централния защитник и вътрешния халф. Трудно ще се оправим с тази ситуация. Никога не съм се предавал. Аз ще си върша работата по най-добрия начин, но ще е доста тежко тази година".


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).