Спартак иска преиграване на мача с Любимец, пуска жалба срещу рефера Кознички

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:00 / 09.03.2009
1744
Спартак Пловдив иска преиграване на мача с Любимец, съобщи изпълнителният директор на клуба Людмил Божилов. Управата на "гладиаторите" има претенции за отменения втори гол на Красен Трифонов в продължението и за формално нарушение, извършено от рефера Венцислав Кознички. Съдията сгафи още веднъж в края на двубоя, когато вдигна втори жълт картон на Мурад Ибрахим от Спартак, но "забрави" да изгони защитника от терена. Мачът завърши 2:2 на стадион „Тодор" Диев".

Зам. председателят на Съдийската комисия Коце Гергинов бил потресен от фалшивата свирка на Кознички, довериха очевидци. Гергинов гледал мача инкогнито от страничните трибуни на стадиона в „Кючук Париж".

„Пускаме жалба срещу главния съдия. Ще спазим 3-дневния срок, предвиден от правилника за подаването на жалбата", каза Людмил Божилов. Той ще изпрати в БФС - София и пълен видеозапис на мача, включващ уникалните издънки на рефера от Велико Търново Венци Кознички.

Тайно мача Спартак - Любимец наблюдаваха и двама италиански мениджъри. Те работят за клубове от Серия В на Ботуша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).