Дубълът на Локо падна минимално от Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:29 / 08.03.2009
2493
Дублиращият отбор на Локомотив загуби от втория състав на Сливен с 1:2 в мач от подновеното първенство. Двубоят се игра на помощния терен на "воеводите", който бе доста тежък заради изсипалия се дъжд. Домакините поведоха с 1:0 с попадение в средата на първото полувреме, а първата сериозна опасност за "черно-белите" създаде Веселин Марчев в 30-ата минута. Малко след почивката Сливен реши мача с втори гол. Почетното попадение за "смърфовете" бе дело на Стайко Стойчев с шут от границата на наказателното поле. Преди това Георги Данов пробва мощен удар след корнер, но вратарят на домакините спаси. Към края контузия получи Ивелин Апостолов и на негово място бе пуснат Ерол Садъков.

Локо игра в състав:

Тодор Стоянов (Ангел Вичев), Галин Великов, Георги Бъчваров, Христиан Попов, Ивелин Апостолов (Ерол Садъков), Стайко Стойчев, Дани Кики, Николай Мангелов, Веселин Марчев, Георги Данов и Любомир Цеков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).