Футболистите ни и те като полицаите, стават само за статистици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:12 / 05.07.2018
4415
На тази дата преди 24 години България за първи път в своята история се класира на четвъртфинал на световно първенство. Пеневата чета надви с 4:2 след изпълнение на дузпи Мексико пред над 71 000 зрители на “Джайънтс Стейдиъм".

Всички помним тези паметни моменти от незабравимото "американско" лято.

Днес обаче действителността е различна. Националната фланелка се защитава от посредствени играчи, които предпочитат да се раздават в чалготеките и да си менкат жените, отколкото да заслужат уважението ни със себераздаване и победи на терена.

Футболния ни съюз е предвождан от велик играч, но жалък ръководител, в лицето на Борислав Михайлов. Той, като колегите си от високите етажи на полицията, очевидно не може да се справи с работата си и заедно вече стават само за статистици.

Във футболния съюз пускат само статистика колко време е отминало от времето когато играхме истински футбол, а полицаите пускат само статистика на труповете и престъпленията.

Нито едните са способни да управляват и създават футбол в България, нито другите са способни да се борят с престъпниците и нарушителите на пътя.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).