ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин плати 550 лева глоби и не издържа: За едни може, а за други - не!
Автор: Васил Динев 09:21 / 04.07.2018Коментари (35)38957
Здравейте, пиша ви, защото ми омръзна с (или без) право да облепват стъклото на личния ми автомобил с фишове по 50,00 лв. за неправилно паркиране (доста често и спорно). Вече съм платил на Община Пловдив 550 лева, и то само за 2018 година, от 1 януари досега. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И допълва:

"А в същото време автомобилите на ОД МВР Пловдив, всички автомобили на Общинска охрана (на самия площад в центъра) и в градинките до Съда в Пловдив да са 95% неправилно паркирани всеки ден - без санкции, без глоби, без фишове, а няма дори и един проходим тротоар за пешеходци покрай тези институции в целия Пловдив.

Не може ние да спазваме правилата, а органите, контролиращи нашето спазване на общински наредби за забранено паркиране по тротоари, да не важи за всички тях. Моля за помощ и разгласяване, както и публично порицание на беззаконията в града ни. Благодаря ви предварително!

Спокойно може да се разходите и заснемете наглостта на всички описани злоупотреби (безнаказани), и така през последните 6 години, в центъра на града ни (Пловдив) и сами да заснемете неправилно паркираните служебни автомобили върху тротоари (около ОД МВР Пловдив), в пешеходната зона на самия площад (пред бившия Партиен дом, срещу Централна поща) Общинска охрана, пешеходна зона и градинка зад Апелативния и районен съд в Пловдив.

Омръзна ми обикновените хора и граждани да бъдат мачкани, унизявани и наказван, а за "правоимащите" местни институции в града ни да няма (и да не важат) същите закони!"...


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както се вижда от снимката И стикери За преглед И гражданска нямат
+1
 
 
Това само доказва колко нагло поколение расте. Господинът изглежда има възможност да си плаща глобите, но няма възможност да си направи съответните изводи. А именно, че законите са създадени да се спазват, а не обратното. Няма как да държим сметка на ушатите къде паркират, как говорят и какви автомобили карат. Ние сме тези, които трябва да съблюдаваме правилата. Пък нека фуражките да ги нарушават. В крайна сметка колко полицейски автомобила има в Пловдив и колко от тях са в нарушение. А всички останали полупороди, които са седнали зад волана и ежедневно нарушават законите?! Имам 24 години стаж зад волана. До момента нямам глоба за неправилно паркиране. Да си прави изводи, ако може..
+2
 
 
Що рИвеш сега ,а не като гласува.Иди при кмета ,ако можеш и се оплачи на него.
-4
 
 
Колега, да вземете да се научите да паркирате предлагам аз. Полицейските автомобили са със специален режим на движение, не знам защо си правите труда да ги снимате за това дали имат винетки и как са спряли. Днес са спряли за кюфтета, утре са спрели да гонят някой мангал. Все тая. На работа са.
+6
 
 
Когато хората се научат на ред и дисциплина ,предполагам,че тогава и полицаите ще се научат на ред и дисциплина.В Държава от тарикати...всеки е тарикат!Включая и органите на реда...
+1
 
 
Личи си, че сме държава от третия свят и немалка част от хората са такива само по документи. Само в подобна обстановка един джигит може да си позволи да се оплаква, че само понякога бива глобяван, когато нарушава правилата, оправдавайки собственото си джигитстване с други нарушители, които не ги глобяват.
+3
 
 
Не мога да разбера защо скачате толкова срещу човека. Аз нещата ги гледам по друг начин. Нека си се оплаква. Дарил е 550 лева на общината, нека дари и още.
+4
 
 
Пича си прави нарушения и си ги плаща - вас какво ви бърка това? Но по-добре се замислете дали няма истина в думите му! Аз лично съм пращал снимка до редакцията, как общинска охрана, които събират парите по бул. Марица, си паркират автомобила всеки ден, по цял ден на пешеходната пътека на същия булевард (малко преди колелото на Водната палата, като се идва от пешеходния мост), като по този начин блокират възможността на всички да пресекат булеварда, защото се пада точно в нишата между две градинки!
+6
 
 
е*аси идиота, аз от 10 год имам коли и нямам глоба за паркиране тоя за 6 месеца 11.... Няма такава наглост да мрънкаш че си мачкан като нарушаваш правилата, аз бих имал проблем ако не те мачкат!
+1
 
 
Аман от специалист на тема движение , паркиране, законност и равноправие. Затова държавата е на този хал, понеже такива тъпи специалист, които само могат да говорят, да хейтят , а си кътат в ъгъла и си мълчат като п**ки , когато трябва нещо да измислят и да направят. Човека с право пита кога на полицайте ще се търси отговорност за действията им, понеже много често и те нарушават законите за движения по пътищата и паркирането и не дават по никакъв начин добър пример на обществото. Аз също съм бил потърпевш и съм плащал глоба на общината за неправилно паркиране на Отец Паисий срещу уличката на чешмата , която НЕ се води кръстовище там по никакъв начин , нито има знак , нито имат право да ми поставят фиш в неделя , когато е свободна зона за паркиране. Ако имаше начин да обжалвам 50 ЛЕВА, където закона ясно казва , че НЕ МОЖЕШ, щях да си търся правата .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: