Родители с крайно емоционално писмо до треньора, направил децата им шампиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:18 / 02.07.2018
11147
Родители на децата от пловдивския баскетболен клуб Академик изпратиха отворено писмо до старши треньора Йордан Иванов, който изведе тима до втора шампионска титла на България, а този сезон постигна уникален требъл.

Ето какво пише в писмото:

"Благодарим ти, тренер! Благодарим ти затова, че вече няколко години възпитаваш децата ни в шампионски дух, учиш ги на най-големите тънкости на баскетболната игра и ги превърна в абсолютни хегемони в България при 14-годишните, спечелвайки уникален требъл - Купата на страната, Балканската купа и шампионската титла. Твоя е една огромна част от заслугата за невероятния сезон на нашите деца, които не допуснаха нито една загуба в турнирите на родна сцена".

"Благодарим ти, че достави и на нас - родителите - неописуемите емоции, които изживяхме заедно с теб и децата ни. Благодарим ти, че ни направи част от едни незабравими общи спомени покрай победоносните участия на отбора във вътрешните и международните турнири. Баскетболът и нашите деца са твоят живот и ние дължим страшно много на теб - затова, че всички те вървят в правилната посока под вещото ти и професионално ръководство".

"Твоята работа и твоето отношение към малките ни баскетболни надежди са неопровержимо доказателство, че с единомислие, взаимопомощ, подкрепа и съпричастност успехите са неминуеми. Благодарим ти затова, че даваш мило и драго не само за усъвършенстването на децата ни като добри баскетболисти, но и за израстването им като пълноценни личности, които упорито да преследват целите си в спорта и в живота".

"Разбира се всички тези успехи биха били немислими без помощта и подкрепата на президента на Академик Васил Врачев, спортния директор Тина Димитрова и всички останали треньори и хора, свързани с клуба. Така че - огромни благодарности и на тях и се надяваме децата ни да носят още много радости, емоции и трофеи!"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).